Betalen en Anders Nota – Tandartspraktijk Verdronkenoord – Alkmaar

Betalen en Anders Nota

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Uw zorgrekening

Tandartsfactuur uitgelicht bekijken (pdf, 15.1MB)

U ontvangt de facturen voortaan "Anders"!

Ons debiteurenbeheer wordt verzorgd door mijnAndersnota.nl. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. Indien gewenst dient mijnAndersnota.nl. De factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van www.MijnAndersNota.nl ontvangt u per e-mail, of - indien gewenst - per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen. Ook kunt u daarop uw juiste (aders)gegevens invullen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van mijnAndersnota.nl, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt. Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u eenvoudig uw factuur inzien en direct betalen via iDEAL. Op de www.MijnAndersNota.nl heeft u inzicht in al uw facturen en vindt u een aantal veel gestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Anders Medical Factoring

U ontvangt de nota van andersnota!

Beste patiënt,

Wij hebben onze debiteurenadministratie uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. Dat betekent dat zij namens ons facturen innen en versturen.

De declaratie die ze via ons ontvangen, wordt direct ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dus alleen een factuur van hen als uw zorgverzekeraar de kosten voor uw behandeling niet (volledig) vergoedt. (U kunt ons laten weten indien dat niet gewenst is en zelf de declaratie bij uw zorgverzekeraar indienen)

MijnAndersnota.nl verstuurt de facturen het liefst per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee. Om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om uw meest recente contactgegevens aan ons door te geven.

Graag vragen wij namens hen uw aandacht voor het volgende:

  • U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van uw juiste (e-mail)adresgegevens. Geef eventuele wijzigingen dan ook z.s.m. aan ons door!;
  • De eerste factuur van mijnAndersnota.nl kan in uw spambox terecht komen. Check daarom na uw behandeling ook daar of u een factuur van hen heeft ontvangen;
  • We adviseren u het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in uw adresboek. Zo zorgt u dat berichten van onze factoringpartner in uw reguliere inbox terecht komen;
  • Indien u geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over uw meest recente mobiele telefoonnummer;
  • Downloadt u de factuur vanaf een mobiel apparaat? In dat geval wordt de factuur weergegeven in uw map Downloads/Bestanden. Ga dus naar een van deze mappen als de factuur na het downloaden niet direct in uw scherm verschijnt. Het kan ook zijn dat de factuur als pdf-bestand links onderin uw scherm verschijnt;
  • U regelt al uw factuurzaken eenvoudig via www.mijnAndersnota.nl. Of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl . Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van mijnAndersnota.nl staat u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085-7606262.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tandartsenpraktijk Verdronkenoord

Waarom ontvang ik een nota van Andersnota?

Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Andersnota mijnandersnota.nl

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Andersnota. Andersnota gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om.

Maak een afspraak bij tandartspraktijk Verdronkenoord

Als u een behandeling nodig heeft, dan is dat zoals gebruikelijk mogelijk middels een afspraak. Ook kunt u een controle afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Afspraak maken